ONURLANDIRMALAR

SEKTÖR LİDERLİĞİ

ABBOTT TIP, BİLİM VE TEKNOLOJİ ALANLARINDA UYGULAMALARI GELİŞTİRMEDE BİR DÜNYA LİDERİ OLARAK TANINIYOR.
İster Fortune dergisinin Dünyanın En Çok Beğenilen Şirketlerinden biri olarak, isterse sürdürülebilirlik için dünya lideri olarak tanınmak olsun, küresel lider olarak gurur duyulacak bir tarihimiz var.

ÇALIŞMA ORTAMI LİDERLİĞİ

BİZ, DÜNYA GENELİNDE, ÇALIŞMAK İÇİN EN İYİ YER OLARAK TANINMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİRİZ.
İnovasyonun itici güç olduğu bir kültüre sahip olmakla gurur duyuyoruz. Çalışanlarımızın katkılarına değer veriririz ve önemli olanın çalışabilmeleri ve büyüme ve ilerleme fırsatlarına sahip olmaları olduğundan emin oluruz.

BİLİMSEL İNOVASYON

DÜNYA ÇAPINDA İNSANLAR İÇİN SAĞLIK HİZMETİ ÇÖZÜMLERİ GELİŞTİRİRKEN GÖZLERİMİZİ UFUK NOKTASININ ÖTESİNE DİKERİZ.
Farklı fikirler, perspektifler ve uzmanlıklar ile güdülenen inovasyon yoluyla insanların sağlıklı yaşamlar sürdürmeleri için çığır açan çözümler yaratırız.

KÜRESEL VATANDAŞLIK

KÜRESEL VATANDAŞLIĞA KAPSAMLI YAKLAŞIMIMIZDAN DOLAYI DÜNYA ÇAPINDA TANINIYORUZ.
Küresel işletmelerimiz ve başkaları ile işbirliği aracılığıyla dünya genelinde insanların yaşamlarını iyileştirmeye adanmış durumdayız.
true
accessibility

Başka bir Abbott ülke veya bölgeye özel web sitesi için çıkmak üzeresiniz

Talep ettiğiniz web sitesinin, bu sitede belirtildiği gibi, başka bir ülke veya ülkelerde ikamet edenler için hazırlandığını hatırlatmak isteriz. Bu nedenle site, başka ülkelerde ve bölgelerde onaylanmamış olan ilaçlar, tıbbi cihazlar ve diğer ürünler ve o ürünlerin kullanımlarını içerebilir.

Ayrıca, talep ettiğiniz web sitesi özel ekran boyutunuz için optimize edilmemiş olabilir.

Devam etmek ve bu web sitesinden ayrılmak istiyor musunuz?

accessibility

Abbott ailesi web sitelerinden ayrılarak bir 3'üncü taraf web sitesine gitmek üzeresiniz

Sizi Abbott web sitelerinden ayıran bağlantılar Abbott'un kontrolü altında değildir ve Abbott, bu sitelerin ve bu sitelerden daha öteye bağlantıların içeriklerinden sorumlu değildir. Abbott, bu bağlantıları size sadece kolaylık olsun diye sunmaktadır ve herhangi bir bağlantıya yer verilmesi, Abbott'un bağlantılı siteyi onayladığı anlamına gelmemektedir.

Ayrıca, talep ettiğiniz web sitesi ekran boyutunuz için optimize edilmiş olmayabilir.

Devam etmek ve bu web sitesinden ayrılmak istiyor musunuz?